Известие

Collapse
No announcement yet.

озвучаване в 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

cd то ми е pioneer deh-5000ub тубта е pioneer 12 ка
    усилвателя blaupunkt 400w елипсите и средите заводски и съм много доволен от качеството на музиката
    sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
    ALFA ROMEO 2.0JTS ex
    ALFA ROMEO Crosswagon Q4
    Продавам Алфи на части!

Comment

http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09007366
      това ми е в багажника заедно със стъпалото
      http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09017919
      според мен се чува доста добре,в колата съм с оригиналните колони, кофти е като трябва да нося багаж,тогава "тубата" се маха.Това удоволствие ми излезе към 200лв щото бяха на промоциййка и си ги монтирах сам.Иначе за по-платежоспособните има доста добри марки JBL , HERTZ и т.н. които са доста по-напред в тия неща,но съвета ми е да ти ги сложи оторизиран сервиз за кар-аудио.
      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
      Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
        http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09007366
        това ми е в багажника заедно със стъпалото
        http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09017919
        според мен се чува доста добре,в колата съм с оригиналните колони, кофти е като трябва да нося багаж,тогава "тубата" се маха.Това удоволствие ми излезе към 200лв щото бяха на промоциййка и си ги монтирах сам.Иначе за по-платежоспособните има доста добри марки JBL , HERTZ и т.н. които са доста по-напред в тия неща,но съвета ми е да ти ги сложи оторизиран сервиз за кар-аудио.
        Хвърлил си си парите на вятъра за тоя бардук. Това буквално не става за никаква свирка. Вероятно ще се обидиш, но това е истината.

Има къде къде по-добри алтернативи за до 200 лв. и то КАСА + усилвател.

Comment

абе не съм много съгласен с теб,сега ще ти кажа защо:
          преди въпросните неща бяха на брат ми,но след като му направих една бас-туба,която на мен ми излезе 50лв, тия останаха за мен ,така че за 50лв са перфектни си мисля аз.
          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от EH4464 Покажи съобщение
            Най добре от акумолатора и трябва да имаш и предпазител на кабела А другите колеги да не се притесняват и да слагат аз съм с 4 pioneer na vratite + 2 елипси на кората и 2 12 инча с голяма каса и всичко е перфектно
            Az Svurshih s Montaja na MUZIKATA. Da Razbrah kak se vruzva Usilvatela, mersi .

Comment

колеги ас сам сащо много доволен от говорителите в колата онзи ден си закупих и много яко стапалце и се получи доста добре за оригинални говорители сега ми остана бас4ето което сам до наумил и е ot USA както и стъпалцето!така че смятам да си слушам готина музичка.иначе плеърат ми е pioneer deh 5700,гожорителите оригиналните са ми pininfarina а стъпалото е crunch vu2150tmc v-drive series.
              Attached Files
              Alfa Romeo 1.8 16v Twin Spark+

Comment

156 2.4 jtd

Ето една снимка как изглежда
                Attached Files

Comment

А дали ще може да я снимаш и отзад откъм багажника.Всмисъл отзад в затворен обем ли ти е (в каса ?) или е Free Air.
                  Мерси

Comment

Ок ще я снимам утре . В Каса е

Comment

Първоначално публикувано от JuliiReni Покажи съобщение
                      Ето една снимка как изглежда

Евала оряховски много добре се е получило
                      Кога ще ми направиш и в мойта !?

И другия път като те засеча спирай да вкарам едно ухо в алфата !
                      Last edited by gundiz; d.m.y г., 18:05.

Comment

Първоначално публикувано от gundiz Покажи съобщение
                        Евала оряховски много добре се е получило
                        Кога ще ми направиш и в мойта !?

И другия път като те засеча спирай да вкарам едно ухо в алфата !
                        С Готина музика е SUPER. . . дори е на прилична цена. . .

Comment

Първоначално публикувано от JuliiReni Покажи съобщение
                          С Готина музика е SUPER. . . дори е на прилична цена. . .
                          Кого ще снимаш и от към багажника ???
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                          X